Napi 2×30 perccel évi 50 könyvet olvashatsz el. Ebben segítségedre lehet a VOIZ hangoskönyvtár is.

Kevés idő, nagy hatékonyság! Napi 2x30 perc akár otthon, a délutáni dugóban, vagy a buszon de hasznosan eltöltve. Használd a VOIZ hangoskönyvtár appot és töltsd el azt az időt amikor telefont nyomkodnál, hangoskönyvek olvasásával.
Napi 2x30 perc - VOIZ Hangoskönyvtár

1. Elon Musk, Mark Zuckerberg, Bill Gates, ők is így csinálják.

Szeretnél te is olyan sikeres lenni, mint a fent sorolt emberek? A kulcs a könyvekben rejlik! Mindhárman rengeteg könyvet olvasnak, és azt vallják a sikerük egyik titka az olvasás. Musk és Gates mindennap rászánnak 2×30 percet egy könyvre, így akár évente 50 könyvet is eltudnak olvasni. Zuckerberg pedig a hangoskönyveket szereti, így ő legalább napi félórát szán ezek ,,olvasására”.

2. Hogyan tudod ezt te is kivitelezni? VOIZ hangoskönyvtárral!

Sokat ülsz autóban, vagy sokat utazol tömegközlekedéssel? Akkor ezek szerint megvan rá a lehetőséged, hogy te is elolvass évi 50 könyvet. A VOIZ hangoskönyvtár segítségével bármikor ,,olvashatod” kedvenc könyveidet, akár a kocsiban, akár a metrón. Ezzel meg is van a napi 2×30 perc olvasás. De akár takarítás, fürdés, főzés közben is hallgathatod, hiszen csak előveszed a telefonod vagy tableted és már ott is tartod könyvek százait a kezedben.
Olvass a buszon, metrón, vonaton - VOIZ hangoskönyvtár

3. Miért is éri ez meg neked?

Az olvasás jótékony hatású, szórakoztat, csökkenti a stresszt és mindeközben még új dolgokat is tanulhatunk. A hangoskönyvek kifejezetten jók azok számára, akik hallás után jobban megjegyzik a dolgokat. De azok se csüggedjenek, akik ezzel nem így vannak, ugyanis ez a képesség fejleszthető hangoskönyvek hallgatásával, akár csak a multitasking is.

4. Mindenki talál valami kedvére valót a VOIZ-ban.

Legyen gyermek, tinédzser, felnőtt vagy szenior, a hangoskönyvtárban mindenki számára van valami érdekes. Gyermek mesék, kötelező olvasmányok, regények, novellák. A saját fejlődésre vágyóknak önfejlesztő, motivációs könyvek. Akik pedig az üzleti életben szeretnének fejlődni, nekik ott vannak az üzleti könyvek.

Mindenki talál valami kedvére valót - VOIZ Hangoskönyvtár
Hallgass korlátlan mennyiségű hangoskönyvet.
VOIZ hangoskönyv főoldal