Miért jó a hangoskönyv a mai rohanó világban?

Mi is az a hangoskönyv? A hangoskönyv egy színészek, előadóművészek által felolvasott könyv, amit valamiféle hanghordozóra rögzítenek. Persze ma már nem csak színészek olvashatnak fel neked, és nincs szükség CD-kre sem ahhoz, hogy hangoskönyvet hallgathass. Az otthonod kényelmében pár kattintással beszerezheted kedvenc könyveid felolvasott verzióját. De miért is éri ez meg neked? Mutatunk 5 okot, miért:
Nem foglal helyet - VOIZ hangoskönyvtár

1. Nem foglal helyet

Legalábbis fizikálisan, ugyanis a VOIZ egy telefonra és tabletre is letölthető alkalmazás, így csak annyi helyet foglal, mint az eszközöd. Viheted magaddal a kedvenc könyveidet anélkül, hogy helyet kéne szorítanod nekik a bőröndödben vagy táskádban.

2. Nem rontja a szemet

Szürkületben és este kellemetlen és fárasztó a szemnek az olvasás, a kijelzőfény pedig nem tesz jót a szemnek. A hangoskönyv hallgatásához nincs szükség fényre vagy szemüvegre, és másokat se zavarsz többé este a kijelződ fényével. Egyszerűen csak megnyitod eszközödön a VOIZ hangoskönyvtárat, és elindítod a kiválasztott könyvet.

3. Idő megtakarítás

Sokat dolgozol, munka után pedig rohansz a boltba, majd otthon még főznöd, takarítanod kell? Ezek között pedig nincs időd olvasásra? A hangoskönyv erre remek megoldás, hiszen összetudod kötni a kellemest a hasznossal. Főzés közben elindítod a könyvet, amit szeretnél, és mire elkészül a vacsora te már a harmadik fejezetnél tartasz.

Hangoskönyv főzés közben - VOIZ Hangoskönyvtár

4. Képességfejlesztő

Hangoskönyv hallgatása közben, csinálhatsz más dolgokat is: takaríthatsz, főzhetsz, körmöt festhetsz, vagy akár rajzolhatsz is, ezzel fejlesztve a multitasking képességedet. Valamint a VOIZ hangoskönyvtárban megtalálsz számos motivációs és önfejlesztő könyvet is. Ha üzleti téren szeretnél fejlődni, akkor az üzleti hangoskönyvek színes palettája vár rád a VOIZ-ban.

5. Gyerekek számára is tökéletes

Ha szeretnéd, hogy gyermeked is hasznosan töltse idejét, ne a TV-t vagy a YouTube-ot bámulva, akkor a VOIZ alkalmazás tökéletes lesz számára. Gyermek mesék hosszú sorai várják, hogy gyermeked felfedezze a hangoskönyvek varázslatos világát. Iskolás gyerekeknek is számos lehetőséget rejt a hangoskönyvtár, kötelező olvasmányok formájában, elérhetők például a Vuk és a János vitéz című könyvek is.

Hangoskönyv minden korosztálynak - VOIZ Hangoskönyvtár
Hallgass korlátlan mennyiségű hangoskönyvet.
VOIZ hangoskönyv főoldal